Advanced Open Water kurs - det neste steget

Vil du vite hvordan det er er å dykke ned til 30 meter? Lære bedre bruk av svømmeføttene, og bli bedre til å ta deg fram under vann?

Pris 3.150 kr (min 2 elever)
05.02.201810:05 Admin

Da er PADI Advanced Open Water Diver (AOW) aktuelt for deg.

Kurset er en fortsettelse av Open Water, men det går mer i dybden bokstavlig talt, og man lærer seg også mer om det å dykke. Kurset består av 5 dykk, hvor 2 tema er obligatorisk: Dypdykk og navigasjon. Her i Saltstraumen har vi også lagt inn strømdykk som obligatorisk. Valgfrie tema er nattdykk, liv under havet, spesialisering i oppdriftskontroll og bruk av svømmeføtter, foto/video og søk og heving. Har du ikke tørrdraktskurs, kan opplæring i dykking i tørrdrakt inngå i AOW-kurset.

Du kan starte på kurset direkte etter gjennomført nybegynnerkurs (OW), kreves ikke noe antall dykk annet enn at du er sertifisert OW-dykker. Det er ikke teorieksamen på kurset.

Pris: Kurset koster 3.150 kr inkl. kursbok och sertifikat. Leie av utstyr for kurset er 850 kr for komplett utstyr til 5 dykk. Samling på Saltstraumen DykkeCamp for pakking av utstyr. Mange har eget dykkeutstyr når de tar dette kurset, men det går også å leie utstyr av oss.

Bokpakke hentes på Saltstraumen DykkeCamp, eller etter avtale. Påmeldingsavgift på 1.000 kr betales når bokpakke hentes.

Før kurset skal du lese og signere PADIs dokument for vidare utdanning. Les gjenom den medisinske erklæringen, og svarer du JA på et spørsmål må du uppsøke din fastlege for kontroll.

For å delta må du være serifisert PADI Open Water Diver eller ha tilsvarende utdanning i annen organisasjon.

Borghild Viem
Fredric Ihrsen
Fredric Ihrsen

google map