Rescue kurs høsten 2019

Dette er kurset hvor fokus flyttes fra deg selv til dykkerne rundt deg.

Pris 4.350 kr (min. 2 elever)
23.10.201710:56 Admin

Du får lære førstehjelp, hvordan hjelpe deg selv og andre dykkere både over og under vann, og hvordan forhindre ulykker gjennom å være oppmerksom på meddykkere før dere går i vannet.

Kurset starter med EFR, førstehjelp. Det tar ca en halv dag om du gjort det før og kun behøver en refresh. Trenger du et fullt førstehjelpskurs fra grunnen av, tar det mer tid. Om du har gjennomført førstehjelpskurs innen de 2 siste årene og har dokumentasjon på det, trenger du ikke ta det på nytt hos oss.

Rescuekurset består av en teorikveld og 2-3 dager i havet med praktisk trening og øvelse på ulike ulykkesscenarier. Tid trengs til egenstudie før teorikvelden, dvs gjennomgang av kursbok samt DVD. Det er teorieksamen.

Dato for kurs i Saltstraumen 2019:

  • EFR kurs/refresh: mandag 16. Sept. kl 17 på Saltstraumen DykkeCamp. Bok må være lest på forhånd.
  • Rescue teorikveld: onsdag 18. Sept. kl 17 på Saltstraumen DykkeCamp. DVD og bok med spørsmål skal være  gjennomgått i forkant. Godt forarbeid gir mer interessante diskusjoner og bedre utbytte av kurset.
  • Praktisk trening i havet ettermiddag/kveld fredag 20. Sept., samling kl 16/16.30 på Saltstraumen DykkeCamp etter avtale. Videre trening i havet lørdag 21. og søndag 22. Sept., samling kl 9. Regn med hele dager.

Pris:

Pris for EFR: 1.250 kr inkl. bok og sertfikat.

Rescue: 4.250 kr inkl. bok og sertifikat. Det forventes at deltagerne har eget dykkeutstyr. men utstyr kan leies etter avtale. Kurset har et max antall deltagere. Vi må ha minst 2 elever for å kunne holde kurset.

Bokpakke hentes på Saltstraumen DykkeCamp, eller etter avtale. Påmeldingsavgift på 1.000 kr betales når bokpakke hentes.

For å delta må du:

  • Være sertifisert PADI Advanced Open Water Diver eller ha liknande utdanning fra annen organisasjon.
Borghild Viem
Borghild Viem

google map