Norsk utgave    English version          

Saltstraumen DykkeCamp
Knaplund
8056 Saltstraumen
Telefon: (+47) 922 60 560
Fax: (+47) 75 58 75 40
dykking@saltstraumen-dykkecamp.no

  

 

Snorkling Saltstraumen DykkeCamp   Snorkling Saltstraumen DykkeCamp   Snorkling Saltstraumen DykkeCamp   Snorkling Saltstraumen DykkeCamp

Snorkling i heftige strømmer

Lyst til å stikke hodet under vann? Bli med på snorkling og opplev Saltstraumen på en ny måte; se livet under vann med egne øyne. Vi følger strandlinjen, hvor du kan se tangen blafre i strømmen under deg, fiskestimer, fargerike bunnvekster og er du heldig, en steinbit. Vi er nøye med å velge snorklesteder som ikke tar oss ut i de store hvirvlene, skipsleien eller de sterkeste strømmene.

Alt du behøver inngår i prisen; tørrdrakt, svømmeføtter, maske, snorkel, hette og hansker. Det du behøver ta med er varme klær for å ha under tørrdrakten. Du får en introduksjon i hvordan utstyret brukes, teknikker for snorkling, håndsignaler, tips på hvor du svømmer og teknikker for å komme i og ut av båten.

Guide er med i vannet og båten er alltid i nærheten dersom noen vil opp av vannet. 

Pris: 650 kr per person. Vi behøver minst 4 personer for å arrangere en tur. Anbefalt nedre alder 12 år, pga. de minste tørrdrakter er voksen xxs.

Ring oss på +47 922 60 560 for å bestille.

Velkommen!

 

Snorking Saltstraumen DykkeCamp

Les om opplevelsen når VG var med oss og opplevde strømmene.

Snorking Saltstraumen DykkeCamp    Snorking Saltstraumen DykkeCamp    Snorking Saltstraumen DykkeCamp
Snorking Saltstraumen DykkeCamp   Snorking Saltstraumen DykkeCamp   Snorking Saltstraumen DykkeCamp   Snorking Saltstraumen DykkeCamp
Vern om Steinbiten

Når snur straumen

Publiseringsløsning levert av Seria AS